SOS Børnebyerne

SOS Børnebyernes landsindsamling

Her kan du aflevere pengene

Her kan du finde de afleveringssteder, hvor du gebyrfrit kan aflevere din indsamlingsbøtte, hvis du har indsamlet kontanter. Afleverer du indsamlingsbøtten i en bank, så bed personalet om at registrere dit IndsamlerID på overførslen til SOS Børnebyernes konto 4183-4140859052 i Danske Bank. Dit IndsamlerID står på indsamlingsbøtten. Læs mere.

Afleverer du indsamlingsbøtten hos et af de andre afleveringssteder, som vi har lavet en aftale med, får du udleveret et diplom, som tak fordi du har samlet ind, og kvittering for at du har afleveret bøtten.

Aflevering i din egen bank eller anden lokal bank
Har vi ikke afleveringssted i nærheden af, hvor du bor, vil din lokale bank sikkert gerne hjælpe dig. De fleste banker vil gerne gøre det gebyrfrit, men er det nødvendigt, kan et eventuelt gebyr fratrækkes indholdet i din indsamlingsbøtte, så du ikke selv hæfter for denne udgift.

Hvornår kan du aflevere pengene?
Senest fredag den 2. oktober 2020 skal du aflevere de indsamlede penge i en af ca. 200 banker eller afleveringssteder over hele landet, som vi har en aftale med. Nedenfor kan du kan se hvilke banker og afleveringssteder, der er i nærheden af dig, og hvornår de er åbne.

OBS! Vær opmærksom på, at det på nogle af afleveringsstederne kun er muligt, at aflevere din indsamlingsbøtte på indsamlingsdagen, søndag den 20. september og kun i et begrænset tidsrum.

Du kan også ringe til os på 33 73 02 33, når indsamlingsdagen nærmer sig og høre mere om, hvordan du kan aflevere dit indsamlede bidrag.

 


Find banker på kort


Inviter dine venner

Hjælp os med at sprede budskabet - vi har brug for mange flere som dig.

Del på Facebook